Love in Action, Amersfoort

Vandaag opnieuw getraind door mijn mentor in het Evangelie Zielenwinnend Script, Sijbrandt Kroeske, bij Raphael, AmersfoortDaarna met een jonge, in HongKong geboren Chinese vrouw, afkomstig uit Canada in de binnenstad van Amersfoort op pad geweest om zielen te winnen. Sijbrands verwoordt het zo op Facebook Today, on the streets of our city Amersfoort 41 people gave their hearts to Christ our Savior !!!! For instance the lady in the picture, together with her partner they prayed the prayer of salvation and joy filled their hearts !!! Also people received healing as we went out as the disciples did, two by two, seeking and saving the lost ! We invited everyone to harvest night with Nathan Morris, saturday 16/2 at 19;30 in Rafael Amersfoort, Kosmonaut 2 . Be there do not miss out !

Zelf konden we 5 mensen tot de Heer leiden. Eerst liep het wat stroef en ik mistte wel mijn “gloriestoelen”, dus moest ook wel uit mijn comfort-zone komen.

Maar als eerste was daar Mary, van huis uit katholiek, maar geen zekerheid, ze vroeg Jezus in haar hart. Toen kwamen we 2 tieners tegen, eentje met mooi, rood haar. Zij stonden open en openden hun hart, later bleek het andere meisje een moslim achtergrond te hebben.

We zagen een meisje staan, wat bleek van Chinese afkomst. Ik speelde in op de achtergrond van mijn compagnon en we hadden een leuk gesprek. Ze was geadopteerd en dankbaar dat ze in Nederland was en voor haar ouders. Ook dat gaf weer een band, omdat ik ook een geadopteerde zoon heb. Toen we het script met haar doornamen zei ze niet te geloven, maar vroeg even later toch de Here Jezus in haar hart. Ze bleek daar te staan om leden te winnen voor de NCRV/KRO voor een jaar. Dat heb ik dus maar gedaan.

Even later zagen we weer iemand met een tablet in de hand en ik vroeg of ze er ook voor die club stond. Maar dat was niet zo, ze stond daar voor die brillenmaker waar je maar beter naar toe kunt gaan. Ik vertelde dat ik gisteren een nieuwe bril had van die Anderse brillenmaker. Maar dat we eigenlijk ook hetzelfde deden als zij deed: mensen aanspreken op straat, maar dan om ze te vertellen van de Here Jezus. Even later nodigde ook zij de Heer uit om in haar hart te komen. Toe Alyson het script met haar deed en zij het gebed om redding deed, kwamen er tranen in haar ogen. Lastig hè, die wind. Maar het was weer geweldig. God is zo goed!

Door Arie de Paauw

Want ik schaam mij het evangelie niet, want het is een kracht Gods tot behoud voor een ieder die gelooft. (Rom. 1:16)

2 reacties

  1. Pingback: Mensen vangers |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s